Headerbilde_Street_One_okt17
Street One

Street One leverer up-to-date mote med 12 kolleksjoner i året. Cutting edge, mix-match-mote, fremragende passform og god kvalitet til en rimelig pris.

Visjonen

Selv tilbake i 1983 hadde grunnleggerene av Street One en visjon om å være raskt ute med det siste. Siden da har hele teamet til Street One kontinuerlig fylt denne visjonen med vitalitet, kreativitet og sans for trender. Samt en god del disiplin og ryddige og klare organiserte prosesser. Dette er den eneste måten å sikre at tolv kolleksjoner hvert år kan leveres raskt til mer enn 4000 utsalgssteder over hele Tyskland og hele Europa.

 

Filosofien

Street One merket står for en «easy to wear» følelse 365 dager i året. Med et klart definert utvalg av de siste varer for et lettbent feminint utseende. Street One teamet er opptatt av å forstå kundens ønsker. Med tolv kolleksjoner i året, er dette den eneste måten å stadig holde kundene positivt overrasket, og levere nøyaktig riktig produkt til akkurat rett tid. Vi forplikter oss til å holde våre kunder fornøyde ved å levere produkter av høy kvalitet og med perfekt passform.

 

Street One er en av de ledende og mest suksessrike merkevarer i Moderne Fashion segmentet.

 

I tillegg til Street One fører vi KAFFE og Denim Hunter.

 

 

Følg oss på InstagramFølg oss på Instagram
Street One

 

 

street_one_nov16_08

street_one_nov16_06

street_one_nov16_10

street_one_nov16_09

street_one_nov16_07

street_one_nov16_05

street_one_nov16_04

street_one_nov16_03jpg

street_one_nov16_02

street_one_nov16_01