torvtoppen
Cafe Torvgården

Du finner ikke en bedre utsikt fra noen av byens spisesteder enn oppe på Café Torvgården. Det store fine lokalet huser både den daglige kaffedrikker og små selskaper, alt ettersom hva du trenger. Ute er det en lang terrasse med mange bord og utsyn over Tønsberg Torv, et herlig sted å sitte når vinden løyer og solen skinner.

Café Torvgården har mye godt å by på, og særlig populær er salatbaren hvor de har både varme og kalde retter. Smørbrødene er laget fra bunnen av, akkurat som god gammeldags hjemmebakst, og det er rikelig og variert med pålegg på. De har også varme lunsjretter, flere sorter kaffe og skjønne kaker, altså mange gode grunner til å ta turen oppom kaféen med byens beste utsikt.

 

Daglig leder, Robin Heggelund, kan fortelle at de ønsker mennesker i alle aldere velkomne. Nettopp derfor arrangerer de fredagslunsj for pensjonister, og så tilbyr gode rabatter til studenter. Café Torvgården drives av Haugan Catering AS og de lager og kjører ut både koldtbord, tapas og andre fristende retter.